God innsats i Enebakk Rundt!

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 2. Mai 2006

Med vel 25 ryttere på start i 4 grader og lett regnvær, klarte Follo SK å prege Enebakk Rundt med gode individuelle resultater og god lagkjøring.

Gjennomføringen av Enebakk Rundt må i år kunne kategoriseres som svært vellykket for klubben vår. Av individuelle resultater må vi nevne klasseseire til Sissel Vien og Pål Aasvestad, 2. og 3. plass til Harald Kolderup og Terje Marøy, og 5. plass til Martin Skaarer i M20-24. Vi gratulerer!

Lagmessig gikk det også kjempefint, med svært jevn og god rullekjøring, forholdene tatt i betraktning. Takk til Nittedal som åpnet fint og satte farten, mens våre ryttere raskt supplerte og ble en dominerende del av rulla hele veien. Harald, Martin, Anders og Espen gjorde en kjempejobb og satt i rulla hele veien. Pål måtte en tur i asfalten, men kjempet seg tilbake og tok sin plass i rulla. Stor takk også til Bjørn Håvard som gjorde en kjempejobb siste timen (med nattens etappe i Tio-mila i kroppen!), og selvfølgelig også alle oss andre som jobbet det vi orket og bidro til at resulatet ble svært godt!

I forhold til de andre klubbene må vi også si oss fornøyd. Ceres, forsterket med flere ryttere på Norges-cup nivå var klart best i år på 2.00.05. Bærum var drøye minuttet bak, og Rye like bak der igjen. Frøy fikk 13 mann inn på 2.06, like mange som vi kom inn med på 2.09. Det skal vi være godt fornøyd med folkens!

Ser vi på disse resultatene og synser litt rundt det som skal skje senere i år, jeg tenker da spesielt på Lillehammer-Oslo, må vi nok fastslå at Ceres er klare favoritter på den distansen. Men de øvrige klubbene bør vi kunne kjempe med om en plass på pallen. De fleste som kom foran oss i går er av ulike grunner ikke med når vi setter oss på sykkelen i Lillehammer. Derimot finner vi mange av de som skal kjøre fra Lillehammer bak oss på resultatlista i går, så dette ser lovende ut...

Resultatlista finner du her.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.