Info om L-O 2011

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 20. Jan 2011

Her kommer litt informasjon til alle som har tenkt å delta på Lillehammer-Oslo for Follo SK i 2011. Som dere sikkert er kjent med har Follo SK fått tildelt plass i lagkonkurransen i L-O i 2011. Dette er et sammensatt lag bestående av maks 20 Follo SK ryttere og 10 ryttere fra Østerike. I tillegg blir det muligheter for turpulje for de som ikke vil sykle riktig så fort!

Lagkonkurransen: Denne pulja har start kl. 10:24 og heter "Team Follo". Denne pulja vil f.o.m. 21 Jan. være åpen for påmelding, og stenges når vi ber om det. NB! De rytterne som ønsker å være med i denne pulja bes derfor melde seg på så snart som mulig. Dette er en pulje som vil sykle rimelig fort med en målsetting rundt 4.40. Dette tilsvarer en snitthastighet på drøyt 40 km/t! I denne pulja har vi 3 følgebiler. En bil foran som varsler motgående trafikk om at her kommer det et felt, i tillegg en "matbil" og en "teknisk bil". Den tekniske bilen vil hele tiden ligge bak feltet og bistå ved uhell/punkteringer o.l. Matbilen vil ha ansvaret for mat/drikke i forhåndsbestemte langesoner.

Turpulja: Her har ikke Follo SK egen pulje, men starter sammen med andre klubber/lag i de oppsatte turpuljene etter lagkonkurransepuljene. Hvis du ikke skal delta i lagkonkurransen, melder du deg derfor på i den første ledige turpulja etter lagkonkurransepuljene. Follo SK sitt opplegg rundt denne pulja er i skrivende stund ikke helt klart, men informasjon om denne kommer på et senere tidspunkt. Altså: Ikke meld deg på i puljen "Team Follo" med start kl. 10.24 såfremt du ikke ønsker å delta i lagkonkurransen.

For mer info rundt L-O, kontakt undertegnede eller Tore

Trygve (97757333)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.