Jan Strøm Aasgaard

Jan Strøm Aasgaard

Follo Fun 2017

Postet av Jan Strøm Aasgaard den 13. Feb 2017

Follo Fun er et landeveisalternativ til Follo Adrenalin og Expressen, hvor vi setter sykkelglede over topprestasjon. I dette ligger det at vi har litt lavere mål til resultater enn Klubbens alternativ – det skal være moro å sykle sammen!I Follo Fun er det plass for alle nivåer; fra nybegynner på landeveien, til de som trent i mange år.

Sesongen nærmer seg og det er på tide for planlegging.
I 2016 var det litt vanskelig å gi alle en god trening med stor spredning i gruppen, som førte til at noen kun ble med én trening. Sesongen 2017 er både Tom Pettersen og Peter Sederholm lagledere, som vil gi oss mulighet til å bedre imøtekomme alles behov. Dette gir oss mulighet til å dele gruppen i to nivåer på trening. Mye gjenstår i sesongplanleggingen, men så langt er dette klart:

Treninger:
-Tirsdager: 2 timer
-Søndager, langtur: 3-4 timer.
Første trening vil avhenge av vær og vind, men foreløpig sikter vi på 4. april.

Ritt:
-Enebakk Rundt 1/5. Meld deg på med en gang i Follo SK puljen 09:32:30. (Prisen går opp
28/2.)
-Follorittet 7/5. Klubben har i år satset stort på årets utgave av rittet, for å gjøre det interessant for ryttere på alle nivåer. Løypetraséen er ny: ca. 80 km med vakker natur og vesentlig mindre stigning enn tidligere. Det vil også være servering etter målgang mm. Her kan Follo Fun stille sterkt.
-Lillehammer- Oslo 17/6. Klubben kommer til å ha et opplegg rundt dette, med transport og overnatting.
-Øyeren Rundt 13/8.

Påmelding
Bruk denne linken for å melde deg på laget for 2017. (Dersom du er usikker på om du allerede har meldt deg på, så gjør det igjen, det er ingen fare.)
Kommunikasjon:
Søk medlemskap i Facebook- gruppen Follo Fun så får du med deg seneste nytt.Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline