Flott treningssamling i Danmark!

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 18. Apr 2006

Med 28 deltagere og variert program, ble treningsoppholdet i Danmark en fin oppstart på sesongen. Gjertrud Bø hadde laget et flott og variert treningsprogram med både terreng-, intervall- og landeveisøkter. Uten mat duger heltene ikke. Stig Knudsen organiserte lunsj og middag med bistand fra engasjerte foreldre.

Lørdag før palmesøndag dro de fleste av oss nedover til Hillerød. Ungdomsgruppa hadde en minibuss og sykkelhenger til disposisjon. Søndag var det tidlig frokost og avreise til Korsør for å sykle ritt. Kaldt vær og regn bidro til en kald fornøyelse. Rittet hadde ikke alt for mange deltagere, men for juniorene og seniorene var dette faktisk det første rittet i den danske cupen. Kristian Johansen tro til og vant juniorklassen, og han fikk dermed også den gule ledertrøya. Hjemme venter norske ritt så noen oppfølging blir det neppe.

 

Alle deltagerne i Hillerød påsken 2006.

Vi hadde to treningsøkter daglig med variert trening. Teknisk trening i motbakker og svingteknikk ble vektlagt. Intervalløkter i skogsløype og på landevei (rulle) ble også gjennomført. Rolig langturer i skogen var det selvfølgelig også satt av god tid til. Leirskolen ligger genialt til mellom tre store skoger og i kort avstand til slottsparken i Hillerød. På et par regnværsdager benyttet vi sjansen til å besøke den flotte svømmehallen i Hillerød. Vi rakk også to turer til København hvor vi besøkte Experimentarium og Planetarium. Siste helgen tittet sola endelig fram.

Oppholdet ble avsluttet søndag med et klubbritt i en rask og morsom løype. Mye bra sykling i alle klassene. Noe bildene viser.

Neste år vurderer vi å leie hele leirskolen for enda flere deltagere!

 

 Tobias og Gjertrud.

 

 Vinner av dekkonkurransen.

 

 Lars i farta!

 

 Ståle - først i mål...

 

Heidi, Tobias, Ida og Herman!

 

 Marius, Hans J. og Aleksander.

Tuva, Espen, Kristian, Stig Ole og Jørgen (bak).

Gjertrud!

Kristian i dansk, gu ledertrøye.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.