Vellykket treningsleir til Mallorca!

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 26. Apr 2006

Treningsleiren til Mallorca i slutten av mars ble en stor suksess med stort utbytte for de 13 deltagerne. Værgudene var med oss og sikret en perfekt oppladning til sesongen.

For flesteparten av deltagerne ble det tilbakelagt vel 30 timer og 80 mil på sykkelen i et naturskjønt område med mange og lange bakker på svingete og morsomme veier. Heldigvis klarte vi oss uten uhell av betydning selv om et par av gutta måtte en liten tur i bakken. Opplegget med å leie sykler fungerte svært godt og var et rimelig alternativ.

Det ble mye langtur for de fleste; det var vanskelig å prioritere korte kvalitetsøkter når fjellene ropte på oss. Dermed ble det stort sett ut kl. 10.00 og inn igjen mellom 17.00 og 19.00 - slitne og fulle av inntrykk og godord om naturen, været og sykkelforholdene på øya.

Eneste skår i gleden var at vi fikk Thomas og Ståle på sykelista med dårlig mage som naturlig nok satte sitt preg på deres muligheter til å utfolde seg.

Takk til Anders som var primus motor for bestilling og organisering av opplegget, Lars for å ordne med sykler til oss og Amund for å lage treningsplan, lede gjennomføringen og ikke minst finne fram i vrimmelen av veier, og tusen takk til alle sammen for en kjempetur!

Du finner et utvalg av bilder fra turen her.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.