Kristian vant også det andre NC-rittet i Marikollen

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 26. Mai 2006

Kristian Johansen

Meget bra innsatts i Marikollen søndag 21. mai. Kristian Johansen vant juniorklassen med Dag Martin Holten på 4. plass. Aleksander Heen nummer 3 i M13-14.

Det ble avholdt Norgescup i Terrengsykling i Marikollen søndag 21. mai, og Follo SK hadde flere ryttere til start. Det som møtte rytterne var en sølete, våt og tung terrengløype. Først ut var ryttere i M-Senior og M-Junior hvor Follo SK hadde med ryttere i hver klasse; Christian Sandstø i M-sen, Norgescup-lederen Kristian Johansen og Dag Martin Holten i M-jun. De skulle kjøre hhv 9 og 6 runder. Kristian Johansen tok ledelsen fra start i sin klasse og økte hele tiden frem til en ny klar seier. En like klar nummer to ble Jan Fredrik Grue fra Kristiansand CK. Det ble imidlertid en hard kamp om tredjeplassen mellom Dag Martin, som kjørte seg fint opp etter en fornuftig åpning, Endre Sommer fra Rye og Jørn Huseby, Drammen. Dag Martin gikk ut på sisterunden som nummer tre, men måtte tilslutt se seg slått av Jørn Huseby med noen fattige sekunder og endte på fjerde. Dag Martin har i dette rittet tatt et nytt stort steg fremover mot toppen i M-junior klassen. Christian Sandstø havnet til slutt på en 12. plass i senior klassen.

Videre fikk Follo SK ytterligere en seier i Veteran 40+ ved Lars Birger Nilsen. Flere gode plasseringer ved Gjertrud Bø og 2. pl i K-senior.

I aldersbeste klasser markerte også Follo SK også seg bra. I M13-14 kjørte Aleksander Heen inn til en sterk 3. plass. Aleksander mistet nok 2. plassen pga. et teknisk problem i den gjørmete løypa. Aleksander vant forøvrig første rittet på Skullerud tidligere i mai.

M15-16 ble Christian Westgaard nummer 6. Christian har trent mye ski i vinter og er nå på hugget til å sykle seg helt opp i teten i denne klassen.

I K13-14 ble Heidi Lesteberg nummer tre og Ida Knudsen Wennerberg nummer 4. Jentene kjører for tiden veldig bra mot de eldre jentene.Tobias Antonsen begynner å få taket på terrenget og kjørte flott i klassen M11-12.