Trond Smogeli klubbmester på landevei 2006

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 20. Aug 2006

Dagens gjennomføring av klubbmesterskapet ble meget vellykket, og årets klubbmester og Champion of the year heter Trond Smogeli
Trond i tet på feltet

En svært spennende og krevende utgave av klubbmesterskapet på landevei ble gjennomført med slitne, men strålende fornøyde deltagere. Kombinasjonen av tempo og fellesstart, og med innlagte spurter på flater og i bakker, gjorde at både fysiske og mentale ferdigheter fikk brynt seg skikkelig.

22 ryttere stilte til start for å kjempe om den gjeveste av alle titler, Klubbmester Landevei 2006, og i tillegg de prestisjetunge titlene Årets Spurter og Årets Klatrer.

Trond Smogeli trakk det lengste strået takket være en sterk tempo og en enorm vilje til å sanke bonussekunder ved de innlagte spurtene.

Amund Riiser kan smykke seg med tittelen Årets Klatrer, han tok 35 poeng av 45 mulige, og var helt suveren i denne konkurransen.

Christian Sandstø var meget hissig når det dro seg mot spurt, og sikret seg tittelen Årets Spurter med en kanonavslutning hvor han klemte til alt det gikk kjørte solo til mål den siste kilometeren.

Vi gratulerer vinnerne, og takker alle for kjempeinnsats.

Resultatlista finner du her

Flere bilder vil følge etterhvert, og nok også en filmsnutt


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.