Påskesamling i Hillerød 2007 - påmeldingsfrist 28. februar!

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 16. Jan 2007

Follo sykkelklubb har i en årrekke arrangert treningssamling i Hillerød i Danmark. Også påsken 2007 skal tilbringes i de danske bøkeskoger og på endeløse landeveier. Opplegget passer for alle syklister og er en kjempefin oppkjøring foran sommersesongen.

TID: Søndag 1.4.07 til søndag 8.4.07. Du kan gjerne være med bare noen av dagene.

STED: Hillerød, Danmark se link til turistkontoret; www.hillerodturist.dk/

OVERNATTING: Nordisk Lejrskole & kursussenter; www.nordlejr.dk/dansk/mainmenu.html

Kostnaden til overnatting er ca. 1000 kr pr. person i firesengsrom for hele uken.

MAT: Vi spiser maten på leirskolen og lager alle måltidene selv. Dette fungerte meget bra sist år, og det gjorde at vi kunne få god mat til en rimelig penge. Matlagingen går på rundgang og også dette fungerte i fjor!

Kostnaden til den maten som serveres felles på leirskolen, anslås til 500 kr pr. person for hele uken. Barn under 14 år betaler ca. 400 kr.

TRENING: Vi legger opp til mange fine og varierte treningsøkter. Det er fine muligheter både for terrengsykling og landevei. For de yngste deltagerne blir det et eget opplegg.

Når påmeldingene er kjent, vil det bli satt opp et endelig treningsforslag basert på deltagernes nivå. Alle skal ha et treningsmessig utbytte av turen.

ØVRIGE AKTIVITETER: I tillegg til kjempefine treningsturer i naturskjønne omgivelser, innbyr området også til en rekke andre aktiviteter: Shopping i København hvor vi besøker en sykkelbutikk, slottsbesøk, kebab, museumsbesøk og andre aktiviteter. Vi undersøker muligheten for gocart, bowling og svømming.

Vi regner med at de som har vært med tidligere, blir med i år igjen, og at mange nye forstår dette unike treningstilbudet og melder seg på.

Kostnadene er holdt på et minimum og gjør det mulig for mange å være med. Transporten er basert på egentransport, men det er sikkert noen som kan tilby plass dersom du trenger det.

For nærmere opplysninger og påmelding: frances.burgess@gmail.com

For å sikre plass på vandrerhjemmet må vi ha påmeldingen innen 28.2.07.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.