Ung på landevei

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 26. Mar 2007

Klubben vil fra i år legge forholdene til rette for unge som satser på landevei. Fellestrening blir tirsdag, torsdag og lørdag. Første gang torsdag 19. april.

Her skulle det nå kommet et detaljert program for unge landeveissyklister. Det gjør det ikke, fordi  denne skribent overhodet ikke har tid til å lage dette før i påskeuka.

Etter påske starter vi med fellestrening for gutter og jenter fra 13 år og oppover. Treningstider for 13-14, 15-16 og junior blir:

* Tirsdag og tordag klokka 1800 fra Hebekk skole. (Jeg spør om skolearbeidet er unnagjort - det er en tillitssak).

* Lørdag klokka 11.00 fra Hebekk skole

Inntil vi møtes, tren på egenhånd i forhold til nivået du er på nå. Minst tre-fire ganger i uka.

Vi lager eget opplegg for gutter/jenter under juniornivå. Juniorene følger seniortreningen når de føler seg modne for det.

Ritt blir som det fremgår av Sykkelforbundets terminliste. Vi vil bygge aldersbestemte ritt inn i våre egen aktivitetssplan når jeg får tid til det. I mellomtiden kan dere se på forbundets terminliste;

http://www.sykling.no/FixtureLink.asp?WCI=wiSelCompetition&MainBranchId=362&ShowDirect=1

De yngste

Når vi i første omgang ikke satser yngre, er det et bevisst valg.

Vi håper at barn først vil kjøre terreng, av to grunner:

* I terregnet utvikles en unik teknikk, sykkel- og kroppsbeherskelse som man vil dra nytte av uansett hva man vil satse på senere.

* De yngste slipper å trene på trafikkerte veier, det har indremedisinsk betydning for oss gamlinger som skal lede treningene.

Vi sees!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.