ENEBAKK RUNDT 2007

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 1. Mai 2007

   Årets utgave av Enebakk Rundt ble avviklet under meget fine forhold og Follo SK med nye drakter satte som vanlig sitt preg på rittet.
Follo SK stilte med en stor gruppe og gjennomførte rittet med stil. Rye, BOC, Ceres  og Frøy snek seg inn foran Follo i mål, men det virket som om rytterne fra Follo var fornøyde med dagens ritt.

Av de foreløpige resultatene hos arrangøren Hero http://www.ikhero.com/ ser en at Follo SK fikk 4 av de seks øverste plassene i klassen 16-19 år. Dette lover bra for etterveksten.

Det er også kjempemorsomt at vi i år hadde med 5 spreke jenter, som alle gjorde gode prestasjoner. Både Anita, Karin, Nina, Bibbi og Sissel var strålende fornøyd med dagen, og vil gjerne ha selskap av enda flere jenter i klubben!

Tormod Lysenstøen, syklende manager uttalte etter rittet at dette hadde vært en fin dag hvor det meste hadde gått bra. Rulla hadde fungert og arbeidsviljen hadde vært stor.

 På bildet: Mens vi venter på at starten skal gå.


 


Espen og Stig-Ole etter rittet.


 

Tormod etter rittet når han skryter av gutta og jentene.

 

Dag Martin syklet inn til 2. plass i klassen 16-19 år og det iført russebukse. Han uttalte at det hadde medført "en del ubehag på utsatte steder", men det kunne vi ha fortalt ham før han prøvde. "Bragden" gjør at Dag Martin kan pryde russelua med en bremsekloss i snora.






Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.