Tilbud til deg som er ny på landeveisykkel

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 26. Jul 2007

Landeveisgruppa tilbyr i høst 3 egne treninger spesielt for deg som vil lære landeveisykling, og utnevner en ritt/treningsansvarlig for "nivå 2"

 

På oppfordring fra enkelte nye medlemmer og ikke-medlemmer som har skaffet seg en landeveisykkel og nå ønsker å lære mer om "syklingens Formel 1", har Landeveisgruppa etablert dette tilbudet 3 tirsdager i august.

De som møter opp vil få nyttige tips om innstilling av sykkelen, hvordan man kjører i et stort felt sammen med andre, innføring i ulike treningsformer, skrevne og uskrevne regler for adferd i sykkelritt osv.

I tillegg har Lars K. Knutsen sagt seg villig til å ta et ansvar for en "nivå 2" gruppe, som et tilbud til syklister som ønsker å trene sammen med andre og være med i enkelte konkurranser, men som ikke har ambisjoner om å bli blant de beste i sine klasser i turrittene på landeveien.  Når det er naturlig vil treningene være felles for alle nivåer, men der det er naturlig å dele vil heretter Lars ta et særskilt ansvar for nivå 2, og bidra til at alle får et tilbud som passer for seg.

Vi håper dette skal bidra til at terskelen for å bli med på landeveisyklingen blir enda lavere, og øsnker både gamle og nye medlemmer av klubben velkommen.

Tid og sted finnes i landeveisgruppas sesongplan for høsten.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.