Frikransen treningsritt torsdag 28. mai

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 25. Mai 2009

I stedet for lagtempotrening som oppsatt i sesongplanen til landeveisgruppa, arrangeres det treningsritt fra Montèr i Vestby torsdag 28. mai kl. 18.00. Rittet passer for alle og vi håper på god deltagelse.
Frikransen treningsritt!
 
Frikransen har i flere år arrangert deler av sitt klubbmesterskap i Vestby (på våre veier).
Av forskjellige grunner har de valgt å ikke arrangere dette i år. Da dette har blitt en meget hyggelig tradisjon og kanskje vært Vestbys største ritt i noen år, håper vi flest mulig vil være med å holde denne tradisjonen vedlike.
 
Start og mål er ved Montèr/Grøstad Vestby (ved togstasjonen). Vi møtes torsdag 28. mai kl 18 og sykler rolig avgårde så snart vi er klare. 
 
Løypa går via Vestby sentrum og oppover mot Garder og videre rett frem mot Kroer/Ås. Når vi kommer til Teigensaga tar vi skarpt til venstre (første avkjøring som fører tilbake til Vestby). Det er så småkuppert tilbake til Montèr. Denne runden er ca 17 km, og vi kjører to runder. Først runde blir rolig med master slik at alle henger fint med. Den andre og siste runden vil man kunne velge å slippe seg litt lengre bak eller forran feltet, og det vil bli ført sirlige lister over rekkefølgen man passerer over fra 60- til 40-sonen (mål) ved innkjørselen til Montèr. Hvis man skulle bryte fartsgrensen vil det ikke bli lagt vekt på å rapportere dette videre.
 
Alle er velkommen!
Ryktene sier at Frikransens første lag stiller som vanlig, og at en ukjent gruppe syklister som møtes ved Vestby kirke hver søndag vil mobilisere alle man til start. Vi forlanger også at alle i Follos landeveisgruppe gjør sitt ytterste for å delta (sanksjoner kan bli aktuelt for de som ikke kommer). Det vi også være rart om ikke sykkelklubbene i Drøbak, Soon og Moss ønsker å markere seg.
 
Mulig vi kan skaffe en premie som kan trekkes ut blandt de som deltar.
 
Vi gjør oppmerksom på at dette er trening og at all sykling foregår helt uten ansvar.
 
Hilsen Håvard Kalvøy (arrangementskomiteen)

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.