Nissan Cup i Drøbak med seier i begge Senior-klassene

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 18. Jun 2009

Nissan Cup ble tradisjonen tro arrangert på Skansen i Drøbak som siste ritt i Nissan Cup før sommerferien. Ut fra tidligere ritt i årets cup, er det erfaringsmessig flere ryttere i år enn tidligere. Derfor ble løypa utvidet nordover i et forsøk på å få bedre flyt i den lange løypa som nå målte 6,5 km.

Fellesstart i 6-9.årsklassen under Nissan-cup i Drøbak juni 2009.

Bildet er fra starten til 6-9.årsklassen (det ligger noen flere bilder på http://www.cig.canon-europe.com/a?i=kwDbwz3qIm  og http://picasaweb.google.no/asbjorn.stromberg/NissanCupDrBak100609?authkey=Gv1sRgCPbLhN7Xv4L74gE&feat=email#)

Sitter du med bilder fra dette arrangementet, sende de gjerne til leder@follosk.no som bilder eller link til nett-album.

Dommere så vel som ryttere var veldig fornøyd med den nye løypa. (se også kommentarer på: http://terrengsykkel.no/ubb/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=696072&page=13) Jeg synes det derfor er på sin plass å takke alle som var med som funksjonærer og kakebakere (dessverre gikk vi tom for varer i kiosken etterhvert) - godt jobbet alle sammen.

Når det gjelder det sportslige, var Nissan Cup på Seiersten skanse sett med Follo SK's øyne en suksess. Vi hadde 28 ryttere til start i eget arrangement, og da er det flere som normalt stiller til start som istedet var funksjonærer. For å ta med noen av de gode resultatene (som kan sees i sin helhet på http://www.nissancup.no/NC2009/Ritt5/ritt5.htm)

K11 nr.4 Pernille Aurora Sneis Boger

K15-16 nr.3 Heidi Lesteberg og nr.4 Ida Knudsen Wennerberg

K-sen nr.1 Heidi Sandstø

M10 nr.7 Kevin Skofteby

M-sen nr.1 Kristian Johansen (med Rune Høydahl henvist på 2.plass)

Msport 30-39 nr.6 Joar Markhus

Morsomt at vi hadde med noen førstegangsryttere fra terrengsykkelskolen, som bekreftet at de hadde hatt der gøy på ritt.

Vi gratulerer alle med et godt fullført ritt, og selvfølgelig i særdeleshet Heidi og Kristian som vant sine klasser! KJEMPEGØY!

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.