3. Luke i adventskalenderen

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 3. Des 2010

Gir deg et klart syn på vanskelige dager!

 

Briller er lurt på sykkel. Det går ofte fort, og siden det er utendørsidrett er omgivelsene fulle av sprut, fluer, pinner og småstein. Alle disse fremmedelementene er det lurt å holde vekk fra øynene. Noen av oss har heller ikke noe valg, men må bruke briller for å se hvor vi sykler.

Om dagen er tåkete, fuktig eller kald og brillebrukeren blir svett er det ikke langt unna dugg på brillene. Da er utsiktene dårlige og farta må tilpasses til diffust syn.

 

I julekalenderen for 7.12. 2006 ble det vist smarte servietter og mikrofiberkluter. Dagens tips er ANTIDUGG en magisk liten flaske som gjør at brillebrukere kan rusle rett inn fra kulda uten å bli synshemmet i mange minutter. Det går med fire dråper pr. behandling. Ta en på forsiden og en på baksiden gni ut med fingeren, og poler med en myk klut. Effekten varer til brillene vaskes eller pusses med mikrofiberklut.

Den latterlig lille flasken kostet 99 kroner og har vart i mange år nå. Vidundermiddelet kommer fra Tyskland og importeres av A-Optikk AS på Skarnes. Kilden for denne flaska er Bjølsen Optikk.

 

 Diskuter tipsene på terrengsykkel.no





Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.