12. Luke i adventskalenderen

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 12. Des 2010

Regner det blir du våt, men det er ulike måter å bli våt på.
12. luke viser deg hva du kan ønske deg fra postordrenissen!


I dagenes luke finner du et uvurderlig plagg for vår, høst og sommer i dette landet. Kald og våt hører liksom med når man sykler. Hvis man bruker regntøy blir man varm og våt og i tillegg klumpete.

Hvis man har en regnshorts kan man klare seg gjennom det mest typisk norske været ni måneder i året.

Kombineres dette plagget med vanlig sykkelshorts om sommeren, shorts og løse knær på høsten og tights på våren er du langt på vei til et mer komfortabelt sykkelår. Shortsen tar av for det meste av regnet som kjøler ned hofter og lårmuskeler. Det er ingen som klager over at det er kaldt på leggene noen gang likevel.

Utrolig nok har jeg aldri sett regntette shorts i norske butikker. Det er enten ingenting eller klumpete lange regnbukser. Derimot er dette et gangbart produkt i England og Tyskland. Mine kommer fra Endura  via www.Chainreactioncycles.com Det finnes også flere andre modeller. Postordrenissen rekker kanskje ikke helt fram til deg til jul, men ønsker du deg det, har du shorts til vårturene.



Bonustips!
Klubbens tynne vest er en god nummer to på må-ha listen over sykkeltøy. Lett, vindtett og tar ingen plass i lomma. I tillegg til de klassiske fargene!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.