Ekstraluke 28.12

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 28. Des 2010

Første bonustips kommer fra Hogne Haug og kan potensielt være det som sparer deg for aller mest penger i hele tipsrekka, og det for en svært liten investering. Over til Hogne!


Det finnes to typer sjåfører med sykkel på taket: De som HAR kjørt inn i garagen med sykkelen på taket og de som SKAL kjøre inn i garagen med sykkelen på taket. Hvem har ikke kommet hjem sliten og trøtt etter ritt/trening og bare skal smette bilen inn i garagen før dusjen. Kanskje står garageporten åpen slik at en slipper å bruke portåpneren som ligger i hanskerommet, nettopp for å forhindre katastrofen. Lyden av smellet, skrapingen og pengene som letter fra lommeboken er ikke hyggelig når katastrofen er et faktum i det en har kjørt inn i garagen med sykkelen på taket. Her er mitt tips til å ha ytterligere en mulighet til å bli påminnet et en må fjerne sykkelen fra taket før en parkerer i garagen. Et Baby Mirror kjøpt på Biltema for kr 89, 90 (art.nr 33-103)
To treskruer m flatt hode, en gardintrapp og ett par minutter er alt som skal til. Monter sladrespeilet over garageporten vinklet litt nedover og du har fin oversikt over bilen idet du kjører inn. Se vedlagte bilder. Av illustrasjonsmessige årsaker er ikke bildet tatt innenfra bilen.

Tekst og bilder: Hogne Haug


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.