Referat fra infomøtet terrengsykkelgruppa

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 22. Jan 2011

Referat fra infomøtet 11. jan 2011, Terrengsykkelgruppa.

Som tidligere lovet følger referatet fra infomøtet som terrengsykkelgruppa arrangerte 11. januar. Det var et svært vellykket møte med veldig mange gode ideer og innspill.

Referatet kan leses her: Infomøte 11.01.11

Det følger også mer info om du trykker les hele saken:

Arbeidsgruppa har i ettertid hatt et møte hvor innleggene ble behandlet og deretter lagt dette fram for et samlet styre. En oppsummering fra dette arbeidet vil også bli publisert på hjemmesiden når det er klart. Dette vil i stor grad omhandle sesongplanene 2011 for Follo SK.

Det jobbes langsiktig med å tilrettelegge trening for alle nivåer og da med spesielt fokus på nybegynnere, både voksne og barn. Mere info kommer!!

Riktignok er det bare januar, men for mange er sesongen alt begynt. Noen har begynt å planlegge sesongen med treninger og ritt. Follo SK ønsker å rekruttere mange nykommere til å sykle ritt i sommer. Grenserittet (grenserittet.no) vil nok være et naturlig sesongmål for mange. I tillegg vil Follo SK også tilrettelegge for at flest mulig skal kunne sykle Hallingrittet (hallingrittet.no) den 19/6. Dette er et ypperlig ritt å debutere i. Lengden er 45km og terrenget er overkommelig for alle. Hallingrittet blir sannsynligvis også seedingsritt til birken. Follo SK satser på å arrangere fellesbuss til og fra rittet. Mere info kommer!!

Folllo SK jobber med å tilrettelegge for felles spinningøkter slik at også nye medlemmer kan komme igang med sykkeltrening i et sosialt miljø! Mere info Kommer!!

Følg med videre :)

Follo SK


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.