Tidlig start terrengsykkelskole og treningssamling i påsken!

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 28. Feb 2011

DET ER FORTSATT LEDIGE PLASSER!Vi er nå over 26 påmeldte.

Vi satser også i år på terrengsykkelsamling i Hillerød, Danmark! Den vil være en kombinasjon av terrengsykkelskole, tur og trening. Det vil være program for barn, ungdom og voksne, og nye medlemmer ønskes spesielt velkommen!

 

...................................................................

Vi bor på Nordisk Lejrskole som ligger rett i skogkanten til en av Danmarks største skoger, Gribskov. Siden påsken kommer sent i år er sannsynligheten for flotte forhold stor.

Terrenget er variert og utrolig morsomt å sykle i. Her finner du et nettverk av små grusveier, store/små stier, flate strekninger og små kupert terreng. På høsten arrangeres det et eget maratonritt hvor løypa på kryss og tvers er hele 10 mil lang.

Nytt i fjor var en veldig bra merket terrengsykkelløype (single track) på kryss og tvers med doseringer og kule veivalg. For de som er kjent er den anlagt rett ved leirskolen i ”Store Dyrehage”.

Robert Kay som i år er instruktør på vår tradisjonelle terrengsykkelskole blir med som hovedtrener for barn og ungdom. Robert er en ivrig syklist med erfaring både som trener og aktiv. Med på laget er også Runar Heen og Ronny Skjellum, begge med lang erfaring fra terrengsykkelskole i Follo SK regi.

Det vil bli holdt mekkekurs på kveldene med temaer som justering av gir og bremser, skifting av slitedeler som bremseklosser, frikrans, kjede, tannhjul/krank, retting av hjul med mer.

Som nevnt bor vi, som tidligere år, på Nordisk Lejrskole hvor vi har en egen bygning med 4 manns rom. Det fungerer bra for møkkete terrengsyklister :-) Det er også mulighet for andre typer rom for de som ønsker seg det. Vi ordner maten selv på eget kjøkken med spiserom. Ellers finnes det også forskjellige aktivitetsrom, TV stuer osv.

I tillegg til kjempefine treningsturer i naturskjønne omgivelser, innbyr området også til en rekke andre aktiviteter: Sykkelbutikker, slottsbesøk, kebab, museumsbesøk, tivoli. Vi vil også besøke den flotte svømmehallen i Hillerød.

Påmelding:

Tidspunkt: Søndag 17.april til søndag 24. april. De som ankommer senere i uka må gi beskjed om det ved påmeldingen.

Kostnad: Opphold søndag til søndag i 4 mannsrom inkludert mat NOK: 1600.-, barn under 10 år NOK: 1300.- Overnatting betales direkte til leirskolen.
(forbehold om evt. busstransport)

Transport: Vanligvis er det mange med egne biler som har ledige sitteplasser. Vi tar med klubbhengeren som har plass til 15 sykler for de som ikke har egen bil. Om nødvendig benytter vi busstransport (ekstra kostnad).

Overnatting: Vi har reservert 30 plasser på leirskolen. Det er forskjellige varianter av rom, men primært er det 4-mannsrom med dusj på gangen.
Prisen er DKR 140 pr person/natt i fire manns rom eller DKR kroner 210.- pr person/natt i dobbeltrom. http://www.hillerodhostel.dk/

Mat: Vi ordner mat selv i eget kjøkken. Kostnad for hele uka er kroner 600.- for 4 måltider/dag. For barn under 10 år kroner 300.

Påmelding: Forlenget påmeldingsfrist er innen fredag 1. april til Runar Heen.

E-post: ru-heen@online.no. Mobil: 95212096

Ved påmelding oppgi:

Navn:

Fødselsår:

Har/Har ikke transport

Har ekstra plass i bilen (antall)

Ankomstdag


 

Bildet viser en tidligere samling på leirskolen i Hillerød:

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.