Generell informasjon barn og ungdom

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 3. Apr 2011

August - 2013 

Organisering av barne- og ungdomstreningene i Follo Sykkelklubb

Follo Sykkelklubb har tre forskjellige treningsgrupper for barn og ungdom i tillegg til Terrengsykkelskolen på mandager. Gruppene er i utgangspunktet basert på alder, men det er en kombinasjon av alder, ferdighet, treningsiver og holdninger som avgjør hvilken gruppe en utøver hører hjemme i. Det viktigste er at de som er i samme gruppe kan ha gode og morsomme treninger sammen. Trenerkoordinatorene og hovedtrener Frode Nielsen avgjør hvilken gruppe en utøver hører hjemme i.

Ungdom 1

For utøvere i aldersgruppen 10-12 år, forutsetter at man er med på Terrengsykkelskolen, har treninger på torsdager og ledes av foreldrene med Hogne Haug som ansvarlig koordinator. Denne gruppen sykler kun terreng. Yngre utøvere som har syklet en del kan også være med, ta kontakt med Hogne hvis dere er interessert.

Ungdom 2

For utøvere i aldersgruppen 12-14 år, forutsetter at man er med på Terrengsykkelskolen, de fleste utøverne i denne gruppen sykler ritt (UB-cup). Gruppen har treninger på tirsdager og torsdager, og ledes av foreldrene med Atle Berg som ansvarlig koordinator. Frode Nilsen er ansvarlig for treningsopplegget til denne gruppen som i hovedsak kun sykler terreng.

Ungdom 3

For aktive syklister i aldersgruppen 14-18 år, alle utøverne i denne gruppen sykler ritt. Gruppen trenes av Frode Nielsen, og har i tre treninger i uken. Frode deltar på en av disse treningene, de to øvrige treningene trener ungdommene alene, eller sammen med andre voksne i Follo Sykkelklubb. Denne gruppen sykler terreng og landevei. Det er i øyeblikket kun utøvere i Team Follo Ung som er med i ungdom 3, men det stilles ingen krav til medlemskap i teamet for å være med på treningene, alle som tilfredsstiller kriteriene er velkomne.

I tillegg til disse gruppene så arrangeres det landeveistrening for ungdommer på onsdager i regi av Tore Kirkedam.

Kontakt informasjon

Barn og ungdomstrening og Ungdom 3: Erik Haug

Ungdom 2: Atle Berg

Ungdom 1: Hogne Haug

Trener: Frode Nilsen

Landevei: Tore Kirkedam

Treningstider 2013:

- Mandager kl. 18: Terrengsykkelskolen

– Tirsdager kl. 18: ”rolig” teknikk/langkjøring (ca. 2 timer)

– Torsdager kl. 18: felles intervall

Oppmøtested er Hebekk skole for Ungdom 1 og Sykkelboden i Ski for Ungdom 2 og 3.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.