Over 40 deltagere på treningsritt

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 25. Apr 2011

Høy fart og mange deltagere satte sitt preg på årets første
treningsritt på Drømtorp.
Det så lenge ut til at Frøy duoen Martin & Martin skulle kuppe rittet, men de ble kjørt inn og passert på oppløpet av hjemmelagets to raskeste menn. 

Det krydde det av ryttere i alle aldre og stemningen var super (bilder og film her)

Det var tydelig at flere ville vise frem at de hadde trent godt i vinter, da det var full spiker fra start. Faktisk var folk så våryre at de 5 oppvarmingsrundene krympet til 3-4 runder (?). 

Selv om det kun var 3 ryttere fra Frøy, ble det tidlig klart at disse hadde til hensikt å bli lagt merke til underveis. Vår alltid kjøresterke Martin (Frøy/Follo?) hadde fått med seg en Martin til fra Frøy og de støtet etter tur. 

1. spurt gikk da også til Martin I med Henrik Ø på 2. (3.plass ??). Follo klarte, med påfyll av kjørestyrke fra Torshov og Rye, å demme opp for de værste angrepene frem til 2. spurt, som da gikk til Henrik Ø. (2. Amund, 3. ??).

Men da kom Martin & Martin seg løs for alvor. De fikk en god luke og det meste så avgjort ut, inntil ekteparet Sandstø (Follo/United Bakeries) la seg i front å tauet inn nesten hele forspranget på egenhånd. Det ble så noe taktikkeri som førte til at bruddet ikke ble hentet før de siste metrene av Erik K og Håvard K.

I dag var det altså Erik K som var den beste taktikkeren og tok en velfortjent seier. Påfølgende plasseringer ble 2. Håvard K, 3. Martin I og 4. Martin S.

Det som også bør nevnes var den meget gode kjøringen til ungdommen som møtte opp i stort antall, og at de to damene som var med (Heidi & Sissel) så ut å henge uforskammet godt med. For høflighetens skyld foreslår jeg at de prøver å se litt slitne ut neste gang....

I dag rakk vi 30 runder på den tilmålte tiden. Dette skyldes vel delvis den overdrevne raske oppvarmingen, men trolig også at det gikk noe raskere enn vanlig slik at vi rakk en ekstra runde utover dette.

Takk til alle som møtte og bidro til den fantastiske stemningen! 



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.