Seks ryttere fra Follo deltok i NC-terreng 7.-8.mai i Stavanger

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 10. Mai 2011

Sykkelryttere fra Follo SK markerte seg godt i Norges Cup i terreng i Stavanger 7. og 8. mai. Tre biler med utstyr og ryttere reiste for å delta på temporitt på lørdag og rundbaneritt på søndag.

Kjell Erik og Oskar reiste over med to biler og fem ryttere fredag kveld og Ronny kom etter natt til søndag med ytterlige en rytter!

Følgende ryttere deltok fra Follo SK

Navn

Klasse

Kevin Skofteby

M11-12

Robin Skjellum

M11-12

Mikkel Skjellum

M11-12

Eirik Semb

M13-14

Martin Tobias Kleven

M13-14

Erik Andreas kleven

M15-16



Lørdag var det temporitt, som ble arrangert av Hafrsfjord SK. Det var en teknisk krevende løype, men som også hadde enkelte partier med høy fart. Christian ”coachet” de yngre i Follo SK i tillegg til å være coach og servicemann for Team United Bakeries”.

Resultatene i klassen M10-12 rangeres ikke. Resultatene fra rittet viser at Kevin fikk beste tid og slo nestemann med ca 20 sekunder, Robin kom på 4.plass. De andre fra Follo gjorde god innsats i sine klasser. Alle fikk premie!

Etter premieutdelingen var det klart for junior,senior og elite. Vi heiet fram Heidi til en kjempefin 2. plass bak Lene Byberg.

Søndag var det rundbaneritt, som Sola CK arrangerte. Også dette en krevende løype, hard og teknisk. I tillegg var det veldig varmt!

Også her gjorde Follo Sykkelklubb det meget skarpt i M11-12 med Kevin på topp og Robin nr. 4. De andre fire rytterne gjorde en god innsats i sine klasser. Også her var det stas med de eldste rytterne, og Heidi fikk mange hurrarop.

Vi overnattet på Ølbergstranden Camping, sammen med ryttere fra Asker CK, BOC og Frøy. Det var et felles opplegg med klubbene fra Oslo-området som vi deltok på. Viktig for både miljø og senere samarbeid. Mye sykkelprat og litt mekking. Perfekt leilighet som lå helt nede ved strandkanten

Follo SK markerte seg med vimpel og telt på rittene. Grillen ble tatt frem på lørdag kveld og søndag på rittet. Hamburgere og pølser ble servert. Vi kjørte fra Stavanger på søndag ettermiddag og var hjemme i Follo-området kl.23.30.

Til tross for nesten 1180 km i bilen var både voksne og sykkelryttere veldig godt fornøyd med helgen, og vi gleder oss til neste sykkelritt som er Nissan Cup 11. mai.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.