Nissan Cup finale Holmenkollen

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 11. Sep 2011

Søndag 11.09.11 ble årets siste Nissan Cup arrangert midt på Holmenkollen skiarena. Været var, helt i Kollen´s ånd; tykk tåke og regn. Men likevel hadde mange Folloryttere tatt veien inn sammen med foreldre og heiagjeng.


Ikke uventet vant Kevin Skofteby sin klasse. Han hadde allerede sammenlagtseieren i lomma og bare økte denne til nærmeste konkurrent Trym Bern Hansen fra Rye. På 3´dje sammenlagt kom en ny Follo-rytter; Marcus Berg. Han fikk idag en 5 plass. Robin Skjellum fikk sammenlagt nr. 11 etter å ikke ha fått full klaff idag.

Størst intern spenning sto det blandt Follo gutta i M15-16 Erik Andreas Kleven og Bastian Haug. Mellom dem skilte det kun få poeng i Erik Andreas sin favør. De hadde allerede et internt veddemål om hvem som fikk best sammenlagtresultat i 2011.

Litt dramatisk ble det etter første runde da Erik Andreas fant ut at han ville ta en ekstra sløyfe om mål før han satte ut på runde nr. 2. Like bak kom Bastian, men var fortvilet da giret ikke fungerte. Like etter sto han av og Erik Andreas dro veddemålet i havn.

I klasse M13-14 kjørte Eirik Semb sterkt og ble nr. 12. Ellers godt gjennomført av Bjørnar Jakobsen og Martin Tobias Kleven.

I senior var det som ventet Heidi Sandstø som tok seieren i dameklassen. Hun hadde i likhet med Kevin, allerede vunnet sammenlagt. Ektemann Christian sto plutselig på startstrek igjen og hadde vel mer enn nok med å holde fruen bak seg i løypa. En løype som sikkert kjeda vettet av Christian og som ønska seg mye mer teknisk fikk svetta litt i eliteklassen.

Ellers var det en ny spennende Follo kamp i M40 mellom Egil Antonsen og Lars Birger Nielsen. Lars Birger lå forann Egil helt til siste runde, men det var Egil som trakk det lengste strået og kom først til mål av de to, på hv  13 og 14 plass.

Det gror godt i Follo SK blandt de yngre. I klasse M10 fikk Mikkel Skjellum en 5 plass fulgt av Sebastian Berg, Jonas Skjellum, Mats Simonsen og Tallak Ronde. Sebastian ble nr 3 sammenlagt med Mikkel på 4´de.

3 jenter deltok i K10; Gina Semb, Sara Emilie Høydahl og Aurora Jarmot.

I rekrutt M/K6-8 var det flott deltagelse av Andre Steinvåg, Stian Ustvedt Gravdal og Elise Ek Haug. Artig å se disse rekruttene klinke til fra start og gi alt i løypa. En som også ga alt var Rebecca Caroline Skofteby i K9, som idag fikk en flott sammenlagtpremie etter å ha deltatt i minst 6 Nissan Cup ritt.

Se resultatliste

Da er Nissan Cup 2011 over for iår. Det har vært mange Follo ryttere med å sette sitt preg på dette arrangementet som har blitt så populært. Ekstra artig er at det stadig dukker opp nye Folloryttere og det er en stor gjen som samles rundt Follo teltet. Vil også takke Ronny for insatsen han gjør på hvert ritt. Han stiller før alle andre opp for å gjøre klart teltet og grillen. Og ikke minst alle foreldre og familie som heier på ALLE og lager super stemning.

Det skal bli enda mer morro i 2012!











Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.