Team Follo Ung, Smögen 2012 - nå med bilder!

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 5. Mar 2012

Team Follo ung har hatt sin første samling 2-4.mars. Samlingen var lagt til Smögen. Fantastisk vær, gode sykkelforhold og et hyggelig sted for overnatting gjorde turen til en stor suksess.

 

Bildelink: follo ung smøgen, foto Runar H

 

Team Follo Ung er en nysatsning i Follo Sykkelklubb. Hensikten med Team Follo ung er å videreutvikle et allerede sterkt eksisterende treningssamhold og vennskap i ungdomsgruppa i Follo SK. Over de siste årene har ungdomsgruppa i Follo SK blitt betydelig større. Vi ønsker å tydeliggjøre en satsning for å beholde ungdommen på terreng- og landeveissykkelen.

Team Follo ung er i dag 11 ryttere. 9 stykker ble med på den første samlingen som var lagt til Smögen på den svenske vestkysten. I tillegg var i 7 voksne.
Vi overnattet på MakrillViken Vandrarhäm, et fint sted, helt nede ved sjøen med en fantastisk utsikt.

Fredag var det ankomst og kveldsmat.

Lørdag var 1.økt i småkupert terreng med blanding av teknikk, høy fart og skarpe kurver. Alle trengte noe tid på å komme i ”sykkelmodus”. Ungdommen var ”våryre” og det gikk ikke mange kilometerne før de var veldig fortrolige med både sykler og underlag og det begynte å gå fort. Egil Antonsen som var trener hele helgen var godt forberedt på stivalg og vi fant en fin rundløype som vi syklet frem til lunsj.

Det var satt av to timer til lunsj. Vi hadde selvhushold på ”vandrarahemmet”. Det ble en solid lunsj.

2. økt på lørdag ble lagt lengre inn i landet mot en motorcrossbane. Litt gjørmete på motorsykkeldelen av banen, på ”bildelen” var det tørrer og vi fikk syklet noen runder. Deretter var det stafett. Tre lag og fire etapper på hver.

Vi syklet tilbake, men tok en avstikker ut mot havgapet, syklet ”bananen”, fin sti utover og svarberg hjem. Fantastisk solnedgang, og det ble tatt noen fine bilder. Se Follo SK sin facebook sider.

På kvelden var det pizza, ungdommen fikk ansvar for maten, og det ble laget og stekt 10 store pizzaer.

1. økt på søndag ble lagt til det samme stiområdet som 1.økt lørdag. Det var flere turgåere i marka, så vi valgte noen andre stier å sykle på. Her var det mange mulighet. Vi fant en BMX-bane inne i skogen, så da var det mye hopp og sprett med syklene. På 2.økt søndag syklet vi Soteleden, kupert og veldig variert. Ikke alle steder som var egnet seg for sykling, og enkelte steder hadde høststormen også flyttet et par bruer som vi gjerne skulle ha benyttet. Vi kom rundt til slutt, og syklet tilbake til ”Vandrarhemmet”.
Etter 2. økt var det rydding av rom og enkel mat får vi satte kursen tilbake til Follo.

Alle var fornøyde og det ble en flott start på utedelen av sykkelsesongen 2012.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.