Hillerød, påsken 2013

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 25. Mar 2013

Tradisjonens tro er også i år Follo SK på treningssamling i Hillerød i påsken.

20 syklister fra Follo SK er nå på plass i Hillerød, og ca 20 til er påvei ned tirsdag og onsdag.

Kort oppsummering av søndag og mandag:

20 syklister kom nedover søndag ettermiddag. Minibuss med stor henger, og to personbiler fraktet alle nedover. DFDS sin båt fra Oslo ble også benyttet.

Felles middag på ettermiddagen, pasta og kjøttsaus, alle fornøyde:-)Søndagskvelden til generell informasjon. Lederne satte sammen meny og begynte å lage treningsplan for uka. Liste med kjøkkentjeneste ble også satt opp.

Resten av tiden på kvelden ble brukt til å tilpasse syklene. Robert forklarte prinsippene for bikefitting, og det ble demonstrert i «light» versjon. Deretter gikk vi sammen to og to og fikk tilpasset syklene. Alle måtte justerer noe, cleats eller høyde og/eller vinkel på setet.

Mandag morgen var det frokost kl. 08:30. Alle skulle sitte på sykkelsetet kl.10:00. Kl. 10:00 syklet Robert med de som var på plass. I morgen tror vi alle er på plass 09:50:-)
Robert kjørt langtur med de eldste ungdommene, Runar tok med de yngste på singeltrack.

Lunsj kl.12:30 deretter hvile før styrketreningsøkt inne. Deretter igjen hvile, før middag. På kvelden hadde Robert en instruksjon av massasje på legger og lår. Ungdommen gikk sammen to og to og gjorde det på hverandre. Mange fikk nok en aha opplevelse av hvor mye bedre blodsirkulasjon i beina ble.

I dag har det vært skyfritt, kaldt, -3 morgen/kveld, noen plussgrader på dagen. Treningsmengdene vil øke på utover uka. Det er mengdetrening som gjelder, iblandet fartslek.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.