Nyheter Follo Ung

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 5. Apr 2013


Nå er sykkelsesongen like rundt hjørnet, eller den har vel egentlig startet for de ivrige guttene i Team Follo Ung. Her er en del praktisk informasjon:

Treninger
Treningstidene er som i fjor, tirsdag 18:00, torsdag 18:00, og søndag 10:00. Oppmøte for alle treninger er på Sykkelboden, og det er viktig at alle møter presis. Frode Nilsen er hovedtrener, han vil være med på alle tirsdagstreningene samt være ansvarlig for treningsopplegget. Robert Kay, Hogne Haug, Egil Antonsen, Knut Gravdal og Runar Heen vil bistå som "hjelpetrenere".

Sykkelboden vårcup
Torsdag 4. og 11. april arrangerer Sykkelboden uhøytidelige poengritt på Drømtorp. Disse rittene er obligatoriske for Follo Ung, og den ordinære treningen utgår derfor disse dagene. Målet er ikke nødvendigvis å vinne, men å fullføre med stil og høy puls. Dere finner mer info om dette på Facebook, og i vedlagte fil.

Regionsamling 13.4
Lørdag 13.4 arrangeres det regionsamling på Bjørndal, Frode skal være en av hovedtrenerne sammen med Aslak Mørstad og Henriette Handal. Mange av gutta var med i fjor, håper alle har mulighet til å være med i år også, Bastian er allerede påmeldt.

Terrengsykkelskolen
Terrengsykkelskolen starter mandag 22.4 og utøverne i Team Follo Ung skal som dere vet være med som hjelpetrenere. Det vil sannsynligvis bli en fordeling slik at man ikke trenger å være med hver gang, men første gangen skal alle være med, oppmøte 17:30 på Hebekk skole.

Kakelotteri
Førstkommende lørdag (6.4) er det kakelotteri, Atle Berg kommer tilbake med mer informasjon om oppmøte, fordeling av vakter o.l.

Ren utøver
Alle skal som kjent gå gjennom e-læringsopplegget på http://www.renutover.no/, dette gjelder også for de som gjorde det i fjor. Når dere har gjennomført så sender dere en mail til meg med kopi av sertifikatet når dere har gjennomført alle modulene.

Betaling av tøy
De fleste av dere har nå fått tøy, de som ikke har fått det kan hente det hjemme hos meg (Lysneveien 22D, Ski) eller gi beskjed til meg eller Bastian hvis det skal tas med på trening. Når det gjelder betaling så kommer det info om dette senere i uken.

Lisens
Det er viktig at alle løser lisens for 2013, dette gjøres ved å sende en epost til lisens@follosk.no med informasjon om utøverens navn og fødselsdato. Mer info om lisen finner dere her: http://idrett.speaker.no/Organisation.asp?WCI=wiKlubbKassaNews&WCU=407181

Facebook
Team Follo Ung har en egen lukket gruppe på Facebook, denne er for utøvere, foreldre og trenere. Oppfordrer alle som ikke er medlem til å søke opp denne gruppen på Facebook, og be om å bli medlem. Frode har også lovet at han skal begynne å bruke Facebook, viktig at alle gutta maser på han om dette hele tiden :-)

Minner også om terminlisten som ligger her: http://bit.ly/folloung. Denne er oppdatert med treninger, ritt, terrengsykkelskole o.s.v.




Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.