Bronse i K-elite på Lillehammer 6.-7.juli

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 12. Jul 2013

Bronse til Heidi Sandstø i K-elite under Norgesmesterskapet i rundbane terreng på Lillehammer 6.-7-juli. Mange sterke prestasjoner og stor bredde fra Follo SK ryttere

Heidi fikk en fine bronsemedalje bak den ferske verdensmesteren Gunn Rita Dahle, Line Byberg ble nr. 2. For de yngste så kjempet søstrene Kristina og Maria Ingvaldsen og Hanne Semb helt i tet i sitt felt i jenter 6-9 år. I M13-14 ble det sterke plasseringer fra Follo ryttere. Markus ble nr. 4, Kevin Skofteby nr. 12 og Jesper Westgaard nr. 39. I M15-15 ble det gode plasseringer til Eirik Semb nr. 23, Martin Kleven nr. 30 og Herman Heen nr. 31. I M30-39 kjørte Tor-Gunnar Ingvaldsen inn til en 8. plass og i klassen M40.49 ble Kjetil Westgaard nr. 7. Veldig bra syklet av begge. I klassen M-elite syklet Christian Sandstø inn til en 18. plass. Erik Kay fikk dessverre tekniske problemer og måtte bryte.

Søndag var det sprint, en øvelse med stor fart, krevende løype og tøffe dueller. I M14 kom både Markus Berg og Kevin Skofteby til semifinalen. Markus tok seg videre til A-finalen, men ble ved en feil av arrangøren plassert i B-finalen. Kevin Skofteby var også i B-finalen. I M15-16 var det harde dueller, både Eirik Semb og Martin Kleven kom til kvartfinalen, og var nære på å komme til semifinalen.

Det var krevende løyper, heldigvis hadde sommerværet som kom på fredagen tørket løypene godt opp. Veldig bra arrangement av Lillehammer Ck og hyggelig med så mange Follo ryttere og foreldre som var med.