Jonas Orset

Postet av Follo Sykkelklubb (Gruppe) den 9. Feb 2014

Takk for ett flott år i 2013 sammen i Follo SK!

 

Som de fleste av dere sikkert har lest har jeg signert for det kinesiske kontinentallaget China Wuxi Jilun Cycling Team. Jeg gleder meg stort og er veldig klar for å ta fatt på 2014 sesongen. Gjennom mitt nye lag vil jeg få mulighet til å sykle ritt i Europa og Asia, men jeg manglet ett opplegg i Norge.

Jeg har i høst i kontakt med Kristiansand Cykleklubb, en klubb som satser hardt på elitelaget sitt. For å ha ett best mulig sportslig opplegg på norske ritt som NorgesCup og Norgesmesterskapet har jeg valgt å løse lisens igjennom KCK for 2014.

Likevel ønsker jeg å være tilknyttet Follo SK, og være med å bygge opp klubben spesielt ved å dele min erfaring med de unge. Også i større grad enn jeg fikk anledning til i fjor. Jeg håper løsningen blir vinn-vinn både for meg og Follo som klubb. Jeg følte det var på sin plass å forklare situasjonen til dere, ettersom både jeg og KCK vil offentliggjøre "klubb-avtalen" i løpet av de neste dagene, og jeg ville være tydelig ovenfor dere på at jeg fortsatt vil være tilknyttet Follo:)

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.